085 - 130 63 90

Over DW Adviseurs

DW Adviseurs is het idee van Wim de Wert, ervaren ondernemer en financieel expert. Ondernemers succesvol maken, dat is wat ons drijft. Wij krijgen er een kick van als dat lukt en gaan graag samen met u aan de slag. Het resultaat: u maakt uiteindelijk zélf met de juiste financiële onderbouwing de beste strategische keuzes voor uw bedrijf.

Wij hebben gevoel voor detail, maar bewaken het overzicht. Wij scheppen voor u de juiste voorwaarden zodat projecten slagen en uw bedrijf kan groeien. Wij geven u kennis en inzicht waarmee ú de juiste stappen zet. Hebben wij niet de overtuiging dat uw project slaagt? Dan gaan wij niet voor u aan de slag.

Wij richten ons met name op bedrijven en non-profit organisaties met meer dan 25 medewerkers en startups/scale-ups. Lees hier meer over onze doelgroepen: Familiebedrijven, Non-profitorganisaties, Investeringsmaatschappijen/​Family officesStartups​/​Scale-ups. Bij DW Adviseurs betaalt u op projectbasis een vooraf afgesproken tarief inclusief adviesuren met een aantrekkelijke korting. Zo weet u waar u aan toe bent als u ons inhuurt.

DW Adviseurs werkt zowel projectmatig als op interim-basis. Huur ons in als het gaat om bijvoorbeeld:

  • Uitbreiding van uw financiële kennis en inrichting van bijbehorende IT-faciliteiten.
  • Financiële coaching.
  • Sparringpartner op strategisch-financieel gebied.
  • Crisismanagement.
  • Toezicht binnen de raad van commissarissen of raad van advies.

Meer over onze diensten

Wim de Wert is bedrijfseconoom en onafhankelijk registeraccountant. Begon bij een internationaal accountancybedrijf en was tot en met 2018 als partner verbonden aan De Wert accountants & belastingadviseurs in Eindhoven. Dat was een klein familiebedrijf en is inmiddels een onderneming met meer dan 30 medewerkers. Wim nu: gedreven ondernemer met 35 jaar bedrijfseconomische ervaring, visie en een gedegen netwerk. DW Adviseurs is uw brug naar groei.

Kunt u wel wat extra financiële expertise binnen uw onderneming gebruiken? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvend oriënterend gesprek.