085 - 130 63 90

Expertise

Transformatie en herstructurering

Herstructurering, restructuring, crisismanagement, recovery, reorganisatie, transformatie

Vrijwel geen enkele onderneming ontkomt eraan om te veranderen, te transformeren, te herstructureren.

Het kan noodzakelijk zijn om de organisatie, de inrichting of de structuur van een onderneming te veranderen. Denk aan crisissituaties waarin een project misloopt en/of de continuïteit in gevaar is en er snel en adequaat ingegrepen moet worden. Of juist in situaties waarin een strategiewijziging of groeistrategie doorgevoerd moet worden en de organisatie daar niet klaar voor is. Ook kunnen juridische of fiscale oorzaken reden zijn om te herstructureren. 

Middels ons quickscan onderzoek inventariseren en analyseren we de situatie waarin de onderneming zich bevindt. We adviseren welke acties genomen zouden moeten worden en stellen de benodigde plannen op die we gezamenlijk met de ondernemen/ management implementeren.

Transformatie en herstructureringsprocessen zijn delicate processen met grote impact op medewerkers, organisaties, relaties en stakeholders. Deskundigheid en zorgvuldigheid zijn extreem belangrijk om deze processen succesvol te laten verlopen.

DW Adviseurs kan dit voor u verzorgen vanuit onze ruime ervaring in de (accountancy) adviespraktijk en vanuit de rol van verantwoordelijke CFO en business controller in ondernemingen zelf. 

 

Neem vandaag nog de stap naar groei

Neem contact op