085 - 130 63 90

Expertise

Internationalisatie

Uw bedrijf (verder) internationaliseren, hoe pak je dat aan?

Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise in het opzetten en managen van internationale (dochter-) ondernemingen.

In Azië (o.a. Japan, China, Hong Kong, Zuid Koera, Vietnam), Verenigde Staten, de EU en het Verenigd Koninkrijk. Dit hebben we in de praktijk opgebouwd door onze vele reizen naar en verblijven in de diverse landen. 

We hebben geleerd wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse en de buitenlandse (zaken-)culturen. Dit betreft de invulling van functies zoals financieel management, business control, operations, bedrijfsvoering, HRM en arbeidsomstandigheden. Maar ook de wijze van zakendoen, omgangsvormen, lokale wet- en regelgeving, fiscale en juridische aspecten, verschillen in managementstijl, taalbarrières, belonings- en kostenstructuren, financieringsvormen, bankwezen, verschillende valuta's, ondersteuning vanuit de Nederlandse overheid en vanuit ambassades en consulaten etc.

Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en kunnen indien gewenst actief ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van uw internationale plannen of vraagstukken, al dan niet ter plaatse.

Neem vandaag nog de stap naar groei

Neem contact op