085 - 130 63 90

Dienst

Risk management

Adequaat risk management is van levensbelang voor elke onderneming.

Door goed risk management te voeren is uw bedrijf in staat een betere afweging te maken tussen 'risico & rendement' (ook wel 'risk & reward').

Bij risk management (of risicomanagement) kijken we vanuit de bedrijfsdoelstellingen welke risico's uw bedrijf loopt middels een risk assessment. We kijken naar de 'risk and reward' afwegingen, geven beoordelingen en aanbevelingen en bereiden correctieve actieplannen voor. Deze helpen we te implementeren. We bepalen gezamenlijk het risicoprofiel en voor de toekomst kunnen we een proces opzetten waarmee risk management een vast onderdeel van de bedrijfsvoering wordt en risico's tijdig zichtbaar zijn en gemanaged kunnen worden.   

Uit eigen waarneming en uit een wereldwijd onderzoek van Towers Perrin is gebleken dat organisaties de neiging hebben om in goede tijden kansen te overschatten en bedreigingen te onderschatten. Terwijl ze in slechtere tijden het omgekeerde doen. Hierdoor laten ze zakelijke kansen schieten. Dat onderschrijft de noodzaak van een consistent kans- en risicomanagement, zowel in goede als in slechte tijden.

DW Adviseurs kan u daarbij ondersteunen en begeleiden. 

Wilt u meer informatie over risk management door DW Adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op