085 - 130 63 90

Dienst

Quickscan bedrijfsadvies

U wilt weten hoe uw organisatie presteert en of u het bedrijfsresultaat kunt verbeteren?

Speciaal voor u ontwikkelde DW Adviseurs een quickscan bedrijfsadvies. Die meet met gevalideerde benchmarkgegevens hoe uw bedrijf presteert ten opzichte van uw branchegenoten. Zo heeft u direct inzicht in uw grootste kostenposten en bedrijfsresultaat. En ziet u waar besparing mogelijk is.

U weet waar u kunt besparen

Wij maken uw marges inzichtelijk en vergelijken uw resultaten met die van uw branchegenoten. Daarna weet u per kostenpost hoeveel u kunt besparen. U beslist vervolgens of u wilt dat wij u adviseren hoe u uw resultaat verbetert.

Praktisch, concreet en direct uitvoerbaar advies

De twee grootste kostenposten in vrijwel elk bedrijf: personeels- en bedrijfskosten. Met de resultaten van de quickscan voorzien wij u van een degelijk onderbouwd advies. Praktisch, concreet en direct uitvoerbaar.

Zelf doen of hulp inschakelen?

Middels de quickscan brengen we de belangrijkste besparingsmogelijkheden inzichtelijk in beeld. We geven daarbij vrijblijvend advies welke maatregelen genomen kunnen worden om de mogelijke besparingen te realiseren en de resultaten te verbeteren. Indien gewenst stellen we een actieplan op met milestones, tijdlijnen en de te behalen doelen.

Hoe gaat u met onze adviezen aan de slag? Doet u de uitvoering zelf of heeft u hulp van ons nodig? U bepaalt. Wij kunnen ondersteunen en actief meewerken bij de uitvoering van de besparingsplannen en de resultaten te verbeteren. Daarnaast hebben we in ons netwerk verschillende partners die op allerlei gebieden aanvullende praktische hulp en ondersteuning kunnen bieden.

Wilt u meer informatie over Quickscan bedrijfsadvies van DW Adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op