085 - 130 63 90

Dienst

Internationalisatie

Internationalisatie van uw onderneming?

Hulp nodig bij internationalisatie van uw onderneming in Azië (o.a. Japan, China, Hong Kong, Zuid Koera, Vietnam), Verenigde Staten, de EU en het Verenigd Koninkrijk?

Wij beschikken over jarenlange praktijkervaring en expertise op het gebied van internationalisatie en het opzetten en managen van internationale (dochter-) ondernemingen. Dit hebben we opgebouwd door de vele werkzaamheden en verblijven in de diverse landen voor internationale ondernemingen.

We hebben geleerd wat de verschillen zijn tussen de Nederlandse en de buitenlandse (zaken-)culturen. Dit betreft de invulling van functies zoals financieel management, business control, operations, bedrijfsvoering, HRM en arbeidsomstandigheden. Maar ook de wijze van zakendoen, omgangsvormen, lokale wet- en regelgeving, fiscale en juridische aspecten, verschillen in managementstijl, taalbarrières, belonings- en kostenstructuren, financieringsvormen, bankwezen, verschillende valuta's, ondersteuning vanuit de Nederlandse overheid en vanuit ambassades en consulaten etc.

Wij delen onze kennis en ervaring graag en kunnen actief ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van uw internationale plannen of vraagstukken.

 

Neem contact op