085 - 130 63 90

Dienst

Interim CFO of business controller

Zoekt u tijdelijke uitbreiding van uw financiële afdeling of management team? Of wilt u een deel van uw financiële werkzaamheden uitbesteden? Huur uw tijdelijke financieel manager in via DW Adviseurs.

CFO professional of business controller

Onze CFO professional of business controller werkt bij u op locatie. Gedurende een bepaalde tijd aan een project of een vast aantal uren per week of maand. U betaalt een vast tarief. Wat u betaalt, is afhankelijk van de werkzaamheden die de CFO gaat verrichten en het CFO-abonnement dat u afsluit.

Wat kunt u aan een interim-CFO of business controller van DW Adviseurs overlaten? Denk onder andere aan:

  • werkkapitaalbeheer;
  • managementrapportage;
  • budgetteren;
  • ICT beheer
  • aansturing financiële administratie en hieraan gerelateerde IT-funcionaliteiten;
  • contacten met bankier en accountant;
  • strategisch advies.

CFO abonnement business controller

U heeft een organisatie in de profit of non-profitsector en u wilt de werkzaamheden rond financieel-strategische zaken uitbesteden. Met het CFO-abonnement van DW Adviseurs zijn uw financiën en de daaraan gerelateerde IT-functionaliteiten in goede handen. Met een CFO-abonnement werkt een vaste CFO-professional of business controller op vaste uren per week, maand of kwartaal bij u op locatie.

Welk abonnement past bij u?

Dat stellen wij graag met u samen in een kennismakingsgesprek. U vertelt ons voor welke werkzaamheden u iemand zoekt. Afhankelijk daarvan zetten wij een gespecialiseerde medewerker in bij u op locatie. Het aantal uren dat u afneemt, verrekenen wij via het puntensysteem.

Wilt u meer informatie over de CFO-abonnement van DW Adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op