085 - 130 63 90

Dienst

Coaching mentoring

Heeft u behoefte aan een sparringpartner of financieel adviseur voor uw business- of ondernemingsplan? DW Adviseurs heeft hiervoor alle kennis in huis. Samen u gaan wij aan de slag en adviseren u over de passende strategie zodat u de juiste keuzes maakt. U formuleert uw uitgangspunten en wij helpen u bij de invulling van de financiële paragraaf van uw ondernemingsplan. Daarnaast beoordelen wij de financiële haalbaarheid van uw plannen.

Met financiële coaching wordt ú de expert

Wilt u uw eigen financiële kennis verdiepen? Of mist u binnen uw onderneming iemand met een strategisch-financiële visie? Schakel dan DW Adviseurs in als financieel coach. Wim de Wert is een ervaren bedrijfseconoom en financieel adviseur  voor het midden- en kleinbedrijf. Dat maakt DW Adviseurs voor u de juiste partij. Na het uitgebalanceerde opleidingsprogramma in de vorm van training on the job praat u  op directieniveau en met externe partijen mee over financiële vraagstukken.

Wilt u als ondernemer groeien? Zowel persoonlijk als met uw bedrijf? Investeer dan in het coachings- en opleidingstraject van DW Adviseurs. Vooraf maken wij duidelijke, vaste prijsafspraken met u.

Wilt u meer informatie over de Financiële coaching en opleiding van DW Adviseurs? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op